Класичний гарячий суп борщ з м’ясом, буряком та картоплею простий рецепт домашній.
Інгредієнти
~2 буряка
~1 морква
~цибулю
~м’ясо
~1 ст ложка томатної пасти
~сметана
~зелень
~3-4 картоплі
Класичний гарячий суп борщ з м’ясом і буряком покроковий рецепт
1. М’ясо відварюємо. Відправляємо варитися картоплю. Буряк і моркву пропускаємо через тертку. Смажимо лук.
2. Відправте до нього буряк і моркву і обсмажуємо 5 хвилин. Додаємо бульйон. Тушкуємо ще 10 минут.
3. Відправляємо в бульйон і 1 ст ложку томатної пасти. Посоліть за вкусу.
4. У готовий суп відправте зелень і сметану. Всім приємного апетиту!
Відео рецепт 👇