Конфі манго-маракуйя простий рецепт.
Інгредієнти
Пюре манго – 200 г
Пюре маракуйя – 80 р
Цукор в пюре – 70 р
Пектин NH – 5 р
Цукор до пектину – 30 г
Желатин 220 блюм – 2 р
Вода для желатину – 10 г
Конфі манго-маракуйя покроковий рецепт
1. Пюре нагріти з цукром до 40-44С. Желатин замочити у воді. Всипати дощиком пектин, змішаний з цукром, помешивая.
2. Нагріти до закипання, вимкнути. Додати желатин, перемішати. За бажанням можна пропустити через сито.
3. Конфі накрити плівкою і охолодити. Воно повинно стати густим. Конфі на пектині NH можна заморожувати і розморожувати многократно.