Королевська ватрушка з сиром та вишнями в духовці простий рецепт. Легко, просто, смачно.
Інгредієнти
320 гр. борошна
100 гр. цукру
1 чл розпушувача
0.5 чл солі
150 гр. холодного вершкового масла
Начинка:
600 гр. сиру (до мене простоквашино 9% в упаковках по 200 гр.)
100 гр. цукру
4 яйця
2 стл сметани
Цедра апельсина (лимона за бажанням)
Заморожена вишня (заздалегідь не размораживала) або інші ягоди/фрукти
Королевська ватрушка з сиром та вишнями покроковий рецепт
1. Змішуємо просіяне борошно, цукор, розпушувач, сіль і холодне вершкове масло (шматочками). Тісто розминаємо руками в крихту. Для начинки змішуємо всі інгредієнти і пробиваємо блендером до подгрудным однородности.
2. У форму для випічки на дно насипається 4/5 всього тесту і утрамбовуємо руками, потім заливаємо начинкою, прикрашаємо ягодами і зверху ложкою посипаємо рештою тестом (зверху приблизно 4 стл). Запікаємо при 180 гр. 45 хв. (розігріла духовку заздалегідь). Після дати випічки повністю охолонути, а потім вже разрезать.
3. Поради:
Якщо у вас не силіконова форма для випічки дно треба змастити вершковим маслом або застелити пергаментом (який також змастити маслом, якщо захочете дістати весь пиріг)
Якщо у вас не силіконова форма для випічки дно треба змастити вершковим маслом або застелити пергаментом (який також змастити маслом, якщо захочете дістати весь пиріг)
Відео рецепт 👇