Королевська ватрушка з сиром та вишнями в духовці простий рецепт домашній.
Інгредієнти
– мука в/с – 400гр⠀
– мука кукурудзяна – 100гр⠀
– масло вершкове – 220гр⠀
– розпушувач – 1 ч. л⠀
– цукор – 240гр⠀
– сіль – 1 ч. л⠀
– сир – 600гр⠀
– яйця СВ – 4 гш⠀
– вишня б/к – 300гр⠀
Королевська ватрушка з сиром та вишнями в духовці покроковий рецепт
1. Змішуємо в мисці звичайне борошно, кукурудзяне борошно, сіль, цукор (100гр), розпушувач. Додаємо вершкове масло і розтираємо в крошку.
2. Готуємо начинку: сир, яйця і цукор, що залишився пробиваємо заглибним блендером до однородности.
3. Збірка: беремо форму і на дно викладаємо половину крихту, далі виливаємо начинку, потім розкладаємо вишню і зверху висипаємо залишилася крошку.
4. Випікаємо на середньому рівні при 180гр 45-55 хв. Нарізаємо остиглу ватрушку.
Відео рецепт 👇