Як смачно зробити Королевська ватрушка з сиром та ягодами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Десерт, який вийде у кожного! Пісочна крихта, як начинка в чізкейк і ягідний шар
Інгредієнти
Пісочна основа:
100 грам вершкового масла 82%
100 грам цукру
170 грам борошна
1/2 ч. л. розпушувача
Щіпка солі
⠀
Сирний шар:
180 грам сиру ( будь-яка жирність)
150 грам сирного сиру
1 яйце
15 грам кукурудзяного крохмалю
20 грам цукрової пудри
⠀
Ягідний шар:
270 грам ягідного пюре (у мене ожина з цукром)
25 грам кукурудзяного крохмалю
Ягідний шар можна замінити на заморожені ягоди з крохмалем!))
Важливо‼️
🛑кукурудзяний крохмаль заміняти не можна
🛑духовки у всіх різні, час +|~ може відрізнятися
Королевська ватрушка з сиром та ягодами покроковий рецепт
1. Ягідне пюре уварюють хвилин 5 з кукурудзяним крохмалем – для стабільної начинки. Для пісочної основи з’єднати масло, цукор, борошно, розпушувач і сіль – перетворити в крошку.
2. Для сирної начинки: сир, сирний сир, яйце, кукурудзяний крохмаль і цукрову пудру з’єднати до однорідності. У форму викласти частину песочиной крихти, сирну начинку, ягідну начинку і посипати все, що залишилася крошкой.
3. Випікати в духовці близько 50 – 55 хвилин при 180* верх низ без конвекції. Остудити і можна насолоджуватися. Найкраще прибрати на ніч у холодильник. ⠀
Відео рецепт 👇