Королевська ватрушка з смородиною простий рецепт.
Інгредієнти
Для тесту:
Борошно – 400г
Масло вершкове – 150г
Цукор – 50г
Розпушувач – 1/2ч.л
Для начинки:
Сир – 700-750г
Цукор – 70-80г
Яйця – 4шт
Смородина – 280-300г
Цукор – 30-40г
Королевська ватрушка зі смородиною покроковий рецепт
1. До борошна додаємо розпушувач, цукор, м’яке вершкове масло і перетираємо масу руками до стану крошки.
2. До сиру додамо цукор, яйця і збиваємо заглибним блендером. Начинка готова. Смородину з’єднуємо з цукром і перемішати. Викладаємо в форму трохи більше половини піщаної крихти, формуючи бортики.
3. Вливаємо начинку, додаємо смородину і щедро посипаємо рештою пісочної крошкой.
4. Відправляємо в духовку на 40-50 хвилин, розігріту до 180 градусів. Смачна ватрушка готова, приємного аппетита.
Відео рецепт 👇