Як смачно зробити Корпусне тістечко Лайм М’ята Помело простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. І 2 варіанти формування : з лимона і з сфери (мені останній варіант якраз найбільше сподобався) Отже . Гель на пюре лайм просто богически смачний, але я не ризикнула йти по – максимуму , тому для текстури і відчуття «свіжого фрукта» я не додала філе лайма , а помело. Сам по собі цей фрукт досить нейтральний , солодкий, а в поєднанні з лаймом і м’ятою неймовірно гармонійний . Звичайно лайм ми додамо і в ганаш на білому шоколаді.
Інгредієнти
На 9 тістечок . Збираємо або у формі лимон , або у формі silico кульки (по аналогії з усіма моїми корпусними на сторінці)
Начинка:
250 грам пюре лайм
100 грам води
50 грам свіжого соку лайма
80 грам цукру
5,5 грам агар агару
Ганаш:
140 грам білого шоколаду 27%
400 грам вершків 33%
40 грам вершкового масла
3 г желатину (замочити в 12 грамах води)
Сік і цедра 1 лайма
М’ята дрібно нарізана
Глазур:
300грамм білого шоколаду
200 грам какао масла
Жиророзчинний барвник зелений
Корпусне тістечко Лайм М’ята Помело покроковий рецепт
1. Начинка:
Все змішуємо, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, кип’ятимо пару хвилин. Прибираємо в холодильник. Консистенція після стабілізації через 5-6 годин гелева і однорідна. Змішуємо з 250 грамами філе помело, цедрою лайма і дрібно нарізаною м’ятою (кількість на око). Розподіляємо у форму півсферу 4 див. Заморожуємо, повторюємо з залишилася начинкою і з’єднуємо. Заморожуємо полностью.
Все змішуємо, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, кип’ятимо пару хвилин. Прибираємо в холодильник. Консистенція після стабілізації через 5-6 годин гелева і однорідна. Змішуємо з 250 грамами філе помело, цедрою лайма і дрібно нарізаною м’ятою (кількість на око). Розподіляємо у форму півсферу 4 див. Заморожуємо, повторюємо з залишилася начинкою і з’єднуємо. Заморожуємо полностью.
2. Ганаш:
Вершки нагріваємо, розводимо в них желатин, виливаємо на шоколад з маслом. Пробиваємо блендером до однорідності. Даємо охолонути мінімум 8 годин. 2/3 збиваємо і використовуємо для силіконової Форми. Збираємо як на відео, заморожуємо. Після збиваємо частину ганаша і Відсаджуємо як на відео, дістаємо з морозилки по черзі кожне тістечко , не за раз. Отруюємо знову на пару годин до повної заморозки.
Вершки нагріваємо, розводимо в них желатин, виливаємо на шоколад з маслом. Пробиваємо блендером до однорідності. Даємо охолонути мінімум 8 годин. 2/3 збиваємо і використовуємо для силіконової Форми. Збираємо як на відео, заморожуємо. Після збиваємо частину ганаша і Відсаджуємо як на відео, дістаємо з морозилки по черзі кожне тістечко , не за раз. Отруюємо знову на пару годин до повної заморозки.
3. Глазур:
топимо Шоколад , додаємо барвник до потрібного відтінку. Змішуємо з розтопленим какао маслом, занурюємо тістечко в глазур і добре отстукиваем , прокручуючи з усіх боків. Одразу ж цю ж глазур наносимо з фарбопульта на пирожное.
топимо Шоколад , додаємо барвник до потрібного відтінку. Змішуємо з розтопленим какао маслом, занурюємо тістечко в глазур і добре отстукиваем , прокручуючи з усіх боків. Одразу ж цю ж глазур наносимо з фарбопульта на пирожное.
Відео рецепт 👇