Коричні Булочки Cinnabon

Як зробити Коричні Булочки “Cinnabon” рецепт простий. Рік тому ми з Артемом вирішили купити Cinnabon, я люблю ті, що з горіхами пекан. Так от, розчарування нашому не було меж. Не смачно і крапка! Тоді-то ми і вирішили, що ось ці мої булочки просто НАЙКРАЩІ! Звичайно, це не оригінальний рецепт, але байдужих точно не буде ❤️

Інгредієнти

для тесту:
200 мл молока
1 ст. л цукру
1/2 пачки сухих дріжджів
90 гр цукру
60 гр вершкового масла
2 яйця
560 гр борошна (3,5 склянки)

Для начинки:
15 гр кориці
120 гр цукру
60 гр вершкового масла
3 ч. л какао

Крем:
100 гр вершкового сиру (Віолеті, Альметте)
50 гр м’якого вершкового масла
100 гр цукрової пудри
Приготування:

Коричні Булочки “Cinnabon” покроковий рецепт

1. 1. Трохи підігріваємо молоко, додаємо 1 ст. л цукру, дріжджі, перемішуємо і залишаємо до появи піни. Орієнтовно 20 хвилин.
2. У чашу міксера додаємо яйця, розтоплене вершкове масло, цукор, все перемішуємо до однорідності.
3. Після того як молочна суміш збільшилася, з’явилася піна, додаємо її в яєчну суміш. Перемешиваем.
2. 4. Поступово додаємо борошно, спочатку всипаємо 320 гр борошна, ретельно перемішуємо і додаємо решту. Замішуємо тісто. Воно повинно бути трохи тягучим і трохи липнути до рук. Гарненько його вимішуємо міксером з допомогою посадки гак або руками. Формуємо куля з тіста, прибираємо в миску і ставимо в тепло на годину, щоб тісто збільшилося в розмірах.
5. Готове тісто обім’яти і розкачати в прямокутник.
6. М’яке масло змішати з цукром, какао, корицей.
3. 7. Змащуємо тісто начинкою, скручуємо в щільний рулет і розрізаємо на три рівні частини, товщиною 2-3 див.
8. Кладемо на деко або форму для випікання, не сильно близько так як вони збільшаться в розмірі.
9. Випікаємо в розігрітій духовці 180 градусів 25-30 хвилин. Бажано не сильно їх зарумянивать.
10. Заздалегідь підготувати крем: змішати вершковий сир, м’яке вершкове масло, цукрову пудру.
11. Булочки зовсім трохи остудити і рясно змастити кремом. Дати повністю остыть.