Корисний батончик з суперфудами в шоколаді

Як зробити Корисний батончик з суперфудами в шоколаді рецепт простий. ⠀ Привіт, дорогі. ⠀ Радію, коли виходить смак, дуже схожий на той, до якого ми звикли з дитинства (це я про цукерки Баунті, напевно багато хто з вас їх любили ). ⠀ Звичайно, мій варіант не тільки максимальної смачний, але і максимально корисний! ⠀ Кокосова начинка, збагачений суперфудами (зеленою і блакитною матчу), покрита натуральним шоколадом, ммммм…😍

Інгредієнти

100 г кокосової стружки
30 мл кокосового масла
2 ст. л. кокосового урбеча
20 мл кокосового молока
30 сиропу топінамбура (за смаком!)
1 ч. л. екстракту ванілі

по 1 ч. л порошку зеленого і блакитного матчу

Для натурального шоколаду:
какао – порошок- 25 гр
какао масло -50 гр
кокосовий цукор – 25 гр

Корисний батончик з суперфудами в шоколаді покроковий рецепт

1. Кокосове масло і урбеч розтопити на водяній бані. У миску додати кокосову стружку, масло, урбеч, молоко, сироп топінамбура, екстракт ванілі. Добре перемішати. Розділити масу на три частини: в одну покласти зелену щоглу, в іншу – блакитну, третю залишити. Розкласти в силіконові форми у вигляді батончиков.
2. Покласти в морозилку на три години. ⠀ Для шоколаду: на водяній бані металевої чаші розтоплюємо какао масло, додаємо какао, перемелений в кавомолці кокосовий цукор, добре перемешиваем.

3. Темперируем (для домашнього використання я пропускаю цей крок), тобто шляхом помішування шоколаду охолоджуємо його до 32 градусів. ⠀ Дістаємо наші цукерки, занурюємо в шоколад, викладаємо на пергаментний папір (або ґрати). Поставимо приблизно на годинку в холодильник і можна наслаждаться.

Відео рецепт 👇