Як смачно зробити Котлети з крабовими паличками, червоною рибою лососем і креветками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Зберігайте рецепт, щоб потім приготувати 😉 ⠀ Дуже популярне ресторанну страву, правда рідко коли в нього додають натурального краба, від краба частіше тільки назва.
Найчастіше це крабові палички і добре, якщо в котлеті буде щось ще крім них, більш натуральне, наприклад, риба. ⠀ Хочу поділитися одним з рецептів таких котлет. Вони виходять дуже смачними і ніжними. При цьому вони теж називаються крабовими, тому що до складу фаршу входять крабові палички, але це мало хто може відчути і визначити, так гармонійно поєднуються всі інгредієнти.
Найчастіше це крабові палички і добре, якщо в котлеті буде щось ще крім них, більш натуральне, наприклад, риба. ⠀ Хочу поділитися одним з рецептів таких котлет. Вони виходять дуже смачними і ніжними. При цьому вони теж називаються крабовими, тому що до складу фаршу входять крабові палички, але це мало хто може відчути і визначити, так гармонійно поєднуються всі інгредієнти.
Інгредієнти
Лосось — 300 г;
Креветка (велика) — 8-10 шт;
Крабові палички — пачка 150-200 г;
Яйце куряче — 1 шт (з яйцем котлети виходять щільніше і краще тримають форму, зате без яйця більш ніжні, робіть, як вам більше подобається)
Вершкове масло — 40 г;
Жирні вершки — 70 мл;
Мелений чорний або білий перець — щіпка;
Сіль — за смаком.
⠀
Можна брати судака, тріску, хек або минтай, але смачніше і ніжніше виходять з лососем.
Котлети з крабовими паличками, червоною рибою лососем і креветками покроковий рецепт
1. Перекрутити філе лосося і крабові палички на м’ясорубку з дрібною решіткою. У креветок видалити голови і панцирі, м’ясо креветки дуже дрібно нарубати ножем і з’єднати з фаршем. Додати м’яке вершкове масло (кімнатної температури), вершки, поперчити, посолити. ⠀
2. Вимісити фарш, з’єднавши всі інгредієнти в однорідну масу, вивести баланс по смаку солі і перцю 👌 Прибрати фарш в холодильник на 15 – 20 хвилин. ⠀ Змочити руки водою, зліпити не дуже великі котлеты.
3. Смажити котлети на сковороді, на добре розігрітому рослинному маслі до готовності, до красивого рум’янцю (на 6-7 із 9). Готовність котлет визначається легким натисканням пальця, як тільки центральна частина стане пружною — вони готові 👍
4. При смаженні котлет я не використовую панірування. ⠀ Для подачі можна використовувати 2-3 обсмажені креветки, бланшовані овочі, соус «біле вино».
Відео рецепт 👇