Більшу частину всіх своїх тортиків я збираю з прекрасним кремом «Пломбір» Назва говорить сама за себе ! Ніжний, повітряний, вершковий, смачний крем, як ванільне морозиво 🍦🍦🍦 Як зробити дуже смачний Крем, Пломбір на молоці і вершках для торта Медовик в домашніх умовах.
Про Креми. Я дуже люблю класичні торти. Але в сучасному їх виконанні . З появою великої кількості різних інгредієнтів , можна робити дуже цікаві і смачні сполучення. Наприклад, класичні Наполеон і Медовик з кремом, морозиво Пломбір 🍦. Шоколадний Наполеон з шоколадним Пломбіром, Шоколадний Медовик з кавовим кремом. А також робити прошарку ганаша на молочному або темному шоколаді , ягідні і фруктові конфітюри і курди. І, звичайно, моя улюблена карамель. Її я куди тільки не додаю 😂. Рецептами я з радістю буду ділитися !!
Про Креми. Я дуже люблю класичні торти. Але в сучасному їх виконанні . З появою великої кількості різних інгредієнтів , можна робити дуже цікаві і смачні сполучення. Наприклад, класичні Наполеон і Медовик з кремом, морозиво Пломбір 🍦. Шоколадний Наполеон з шоколадним Пломбіром, Шоколадний Медовик з кавовим кремом. А також робити прошарку ганаша на молочному або темному шоколаді , ягідні і фруктові конфітюри і курди. І, звичайно, моя улюблена карамель. Її я куди тільки не додаю 😂. Рецептами я з радістю буду ділитися !!
Інгредієнти
• Яйця с2 – 1 шт
• Цукор – 200 г
• Кукурудзяний крохмаль – 50 г
• Молоко – 500 г
• Вершкове масло – 50 г
• Вершки 33 % – 250 г
• Ванільний цукор – 5 г
Крем, Пломбір на молоці і вершках для торта покроковий рецепт
1. Молоко наливаємо у сотейник з товстим дном і ставимо на плиту . Яйця , цукор , крохмаль з’єднуємо і перемішуємо вінчиком . Коли молоко вже практично закипіло , половину переливаємо до яєчної маси > перемішуємо > і повертаємо до залишився молока і готуємо на повільному вогні до загустения.
2. При постійному помішуванні, щоб не було грудочок і крем не пригорів. Далі перекладаємо крем в миску, додаємо масло, все ретельно перемішуємо. Накриваємо харчовою плівкою в контакт і залишаємо остигати при кімнатній температурі, а потім відправляємо в холодильник на 5-6 часов.
3. Далі збиваємо вершки і ванільний цукор до м’яких піків . Остиглу заварную основу також трохи збиваємо міксером до однорідності . В два етапи з’єднуємо обидві маси і перемішуємо лопаткою зверху вниз , не порушуючи легкості . Крем готовий 🙂. Цієї порції вистачить зібрати один великий Медовик.