Крем суп з кабачків і зеленого горошку

Як зробити Крем суп з кабачків і зеленого горошку простий рецепт. Засмутилася недавно, що мені більше нічого вам тут показувати! Солодощі не їм, їжа максимально проста, навіть простіше, ніж проста, та ще й чоловік напросився на мою систему живлення 😆 А потім подумала, що буду пробувати показувати і вам і собі в тому числі, що будь-яка їжа може бути апетитною і красивою! Ось швиденько супчик для Вас сфотографувала! Ну красиво ж?

Інгредієнти

Всі беремо скажімо так на «око».
2 кабачки середнього розміру, 2 шт картоплі, 2 зубчики часнику, склянка горошку у мене заморожений.
Вода

Крем суп з кабачків і зеленого горошку покроковий рецепт

1. Беремо всі інгредієнти. Все це заливаю водою, доводжу до кипіння, солю і після варю до м’якості всіх інгредієнтів. Воду зливаю, але не всю.
2. З допомогою блендера пюрирую вміст і додаю грам 100-150 вершків 20 %
3. Додаю спеції за смаком, у мене це завжди копчена паприка і тут сушений базилік, ще раз пробиваю блендером.
4. Ставлю на плиту на 3-5 хвилин, щоб суп проварился.