Кремовий Торт Карпатка з заварним кремом

Як зробити смачний Кремовий Торт з Карпатка заварним кремом простий.

Інгредієнти

Крем:
▪️Жовток-3 шт.
▪️Цукор-250 гр.
▪️Кукурудзяний крохмаль-3 ст. л.
▪️ Молоко-400 р.
▪️ Вершкове масло-250 гр.
▪️ Ванілін-1 пачка

Тісто:
▪️Вода – 200 гр.
▪️Борошно – 200 гр.
▪️Вершкове масло – 130 гр.
▪️Яйця – 4 штуки

Кремовий Торт Карпатка з заварним кремом покроковий рецепт

1. Гріємо молоко. Змішуємо жовтки з цукром і додаємо крохмаль. Постійно змішуючи, додаємо туди 100 гр. теплого молока до отримання однорідної маси. Далі цей розчин змішуємо з молоком, що залишилося на середньому вогні, постійно перемішуючи, варимо до загустіння, як на відео. Перекласти вміст в іншу тару, накриваємо плівкою і даємо остыть.

2. Потім 250 гр. вершкового масла кімнатної температури збиваємо міксером близько 5 хвилин і поступово по столовій ложці додаємо вже остигнула масу. І збиваємо до готовності. У самому кінці додаємо ванилин.

3. Тісто:
Наливаємо воду в каструлю, додаємо вершкове масло. Розчиняємо масло повністю у воді, доводимо до кипіння, додаємо просіяне борошно і швидко перемішуємо, постійно замішуємо на вогні, поки тісто не збереться в один ком приблизно 3 – 4 минуты.

4. Прибираємо з вогню, далі перекладаємо тісто в іншу миску, даємо охолонути 10 хвилин додаємо по одному яйцю. І починаємо замішувати. Ділимо тісто на дві частини, розподіляємо тесту по всій формі і випікаємо протягом 17 – 20 хвилин в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 180 – 200°. Збираємо торт як на відео, прикрашаємо за розпорядженням. ❤️

Відео рецепт 👇