Кругла Кята карабахська коржик з Кавказької полонянки

Пам’ятаєте ті самі коржі, які їла Ніна, мені здається кожен мріяв у той момент їх спробувати🥰 Я до вас саме з цим рецептом🙋🏼♀️ А ви любите цей фільм і пробували такі коржі? Готуємо Круглу Кяту карабахську коржик з Кавказької полонянки рецепт простий.

Інгредієнти

Пам’ятаєте ті самі коржі, які їла Ніна, мені здається кожен мріяв у той момент їх спробувати🥰 Я до вас саме з цим рецептом🙋🏼♀️

А ви любите цей фільм і пробували такі коржі?

Буду рада вашим коментарям і 💓

Карабахська Кята
170 мл молоко
7 г сухих дріжджів
2 шт яйця (мінус жовток на мастило)
80 г вершкове масло
120 г цукор
Щіпка солі
1 чл ванільний цукор
+/- 550 – 600 г борошно
1 ст л рослинне масло для замісу

Начинка:
150 г топлене масло
1 чл ванільний цукор
130 г цукор
220- 230 г борошно

Кругла Кята карабахська коржик з Кавказької полонянки покроковий рецепт

1. Робимо опару: змішати тепле молоко, 1 ст л цукор і дріжджі, залишаємо на 10 хвилин, до утворення шапочки. Масло змішуємо з ванільним цукром, додаємо яйце + білок (жовток на мастило), сіль перемішуємо і поступово вводимо муку, може вийти більше або меньше.

2. Вимішуємо тісто з додаванням 1 ст л рослинного масла. В тепле місце на 1,5 години Начинка: топлене масло + цукор + ванільний цукор + борошно, робимо крошку.

3. Формуємо коржі, змащуємо маслом, краю не чіпаємо, викладаємо начинку і розкочуємо. Змащуємо жовтком, робимо малюнок, протикаємо, випікаємо при 190° 15 мин.

Відео рецепт 👇