Курка в кисло-солодкому соусі

Курка в кисло-солодкому соусі рецепт простий! Спробуйте – смак вас вразить! *так, мене потягнуло на азіатську кухню.

Інгредієнти

450 гр курячого філе стегна
1 ст. л кукурудзяного крохмалю
яйце
цибулина
болгарський перець
сіль
перець

вам знадобиться для соусу:
200 мл води
3 ст. л кетчупу
1 ст. л соєвого соусу
2 ст. л цукру
2 ст. л кукурудзяного крохмалю
1 ст. л рисового оцту

Курка в кисло-солодкому соусі покроковий рецепт

1. для соусу Змішуємо воду, кетчуп, соєвий соус, цукор, рисовий оцет і кукурудзяний крохмаль. Курку нарізаємо на невеликі шматочки. додаємо сіль, перець. додаємо кукурудзяний крохмаль. потім кожен шматочок в яйці і смажимо курку на сильному вогні на оливковій масле.

2. У цей момент крупно нарізаємо цибулю і болгарський перець. Знімаємо курку з вогню і на тій же сковорідці на сильному вогні, додавши ще трохи олії обсмажуємо протягом 3-4 хвилин цибулю і болгарський перець. додаємо курицу.

3. Перемішуємо, все заливаємо соусом і тушкуємо до загустіння! Готово! подаємо з рисом, посипавши кунжутом і дрібно нарізаним зеленим луком.

Відео рецепт 👇