Болгарське блюдо: Курка з болгарським перцем, цибулею і морквою з овочевим рулетом простий рецепт.
Інгредієнти
•Курячі крила – 700 р.
•Цибуля ріпчаста – 300 р.
•Морква – 600 р.
•Перець болгарський – 600 р.
•Паприка – 1 ч. л.
•Хмелі Сунелі – 1 ч. л.
•Олія соняшникова – 30 мл
•Часник – 3 зуб.
•Томатна паста – 2 ст. л.
Інгредієнти для тіста:
•Яйце – 1 шт.
•Борошно – 300 р.
•Вода – 100 мл
•Олія соняшникова – 30 мл
•Сіль – 1 ч. л.
Інгредієнти для овочевого рулету:
•Болгарський перець (1 червоний, 1 жовтий) – 2 шт.
•Морква – 300 р.
•Зелень асорті – 30 р.
Курка з болгарським перцем, цибулею і морквою з овочевим рулетом покроковий рецепт
1. Курячі крила ділимо на дві частини, маринуємо улюбленими спеціями і відправимо обсмажуватися на сковорідку за дві хвилини з кожного боку, після чого викладаємо на дно каструлі. Це буде перший шар нашого страви. Наріжемо лук півкільцями і обсмажимо в сковорідці, додаємо томатну пасту і добре перемішати, далі рівним шаром перекладаємо в кастрюлю.
2. Це буде другий шар. Моркву натремо на тертці і обсмажуємо пару хвилин, не забудемо додати часник і добре перемішати, після чого відправимо в каструлю і розподілимо рівним шаром. Болгарський перець нарізаємо соломкою і обсмажуємо, до перцю за бажанням можете додати ще одну ложку томатної пасты.
3. Підготуємо інгредієнти для нашого майбутнього рулету. Для цього моркву натремо на тертці, наріжемо болгарський перець двох кольорів і дрібно нарубим пучок зелені. Замісимо тісто і відразу ж розкотимо його тонким шаром. Нанесемо овочі на розкатане тісто і щільно скрутимо в рулет.
4. Наріжемо рулет завтовшки 3-4 сентиментів і акуратно складаємо в каструлю, як показано на відео. Заллємо невеликою кількістю води і доведемо до кипіння, після чого вогонь до убавим среднего.
5. готуємо Страву під закритою кришкою 25-30 минут.
Відео рецепт 👇