Як смачно зробити Курку з гірчичним грибним соусом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Така апетитна курочка з гірчичним грибним соусом прикрасити будь-який гарнір.
Інгредієнти
Топлене масло 30г
(Якщо немає, то 15г вершкового і 15г соняшникової з’єднати)
Курка будь-які частини ~1 кг (щоб влізло в 1 шар сковороди)
Цибуля 1 шт
Печериці 250-300г
Вершки 15% -200г
2 ст. л гірчиці (гостру брати чи ні, дивіться на себе, я беру не гостру)
Сіль 1ч.л
Спеції (у мене італійські трави)
Курка з гірчичним грибним соусом покроковий рецепт
1. Курку натерти сіллю. На топленому маслі обсмажуємо курочку з двох боків до рум’яності приблизно по 5 хвилин з кожної сторони. Вогонь вище середнього. Прибираємо курку і на цій же сковороді обсмажуємо цибулю (пару хвилин).
2. Далі додамо крупно порізані шампіньйони. І обсмажимо ще 5 хвилин. Вливаємо гарячі вершки (я їх нагріла 1 хвилину в мікрохвильовці) Гірчицю. Сіль. Спеції, у мене итальянские.
3. Перемішуємо і повертаємо зверху обсмажену курочку. Ставимо в розігріту духовку на 30 хвилин при 180С і насолоджуємося вечерею для всієї семьи.
Відео рецепт 👇