Як приготувати курку з сиром моцарелою і овочевим соусом в духовці рецепт. О, так, рецепт вечері! Мені тут подобається все: густий овочевий соус, соковита курка, поєднання оливок і запечена моцарелла. І все таке яскраве і літній 😍 Ви повинні приготувати! Таким же способом можна готувати філе індички, курячі стегна. Загалом, будь-які інші частини птахів. Овочі теж можете міняти. Якщо, наприклад, не любите цукіні або баклажани.
Інгредієнти
– філе куряче — 4 шт.
— цукіні — 1 шт.
— баклажани — 1 шт.
— червоний болгарський перець — 1 шт.
— часник — 2 зубчики
— поросяти, ягняти томати Polpa Mutti — 2 банк
— томатна паста Mutti — 1/2 ст. л.
— оливки каламата без кісточок — 30 г
— моцарелла — 100 г
— сіль і перець — за смаком
Курка з сиром моцарелою і овочевим соусом в духовці покроковий рецепт
1. Овочі нарізати однаковими кубиками, часник подрібнити. На сковороді обсмажити до золотистої скоринки куряче філе. Філе прибрати, у тій же сковороді обсмажити часник, додати баклажаны.
2. Потім болгарський перець. Цукіні в останню чергу. Обсмажувати до м’якості. Додати поросяти, ягняти помідори і томатну пасту. Злегка уварити соус. Приблизно 5-7 хвилин на середньому огне.
3. Додати сіль і перець. У форму для запікання викласти соус, зверху викласти куряче філе, злегка втопивши в соусі. Додати оливки і порвати моцареллу.
4. Запікати в розігрітій до 180°С духовці 40 хвилин. За 5 хвилин можна додати температуру і включити верхній жар.
Відео рецепт 👇