Моя фірмова соковита курочка за 30 хвилин 🔥 Курка з вершками і грибами печерицями на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
400 г курячих грудок
250 г печериць
200 мл 10 % вершків
1 зубчик часнику
0,5 ст. л борошна
Сіль,перець,прованські трави, куркума
Рослинна олія для смаження
Курка з вершками і грибами печерицями на сковороді покроковий рецепт
1. Грудку розріжте вздовж на декілька частин .Далі на цих частинах зробіть надрізи, які відео. Поперчіть, посипте куркумою,прованськими травами кожен шматочок. Обсмажте грудки до золотистої скоринки на рослинному маслом і зніміть з сковороды.
2. Надішліть на сковороду порізані гриби і готуйте їх до випаровування рідини Після додайте подрібнений часник і борошно, все перемешайте.
3. Влийте теплі вершки, добре посоліть, поперчіть і постійно помішуючи дочекайтеся, коли соус почне нагріватися і густеть.
4. Коли настане цей момент, перекладіть грудку назад .Протомите все разом на повільному вогні ще хвилин 7.
Відео рецепт 👇