Куряче соте з грибами і овочами: баклажанами, перцем і помідорами простий рецепт. Обов’язково збережіть собі рецепт цього простого річного страви з овочами, він вас виручить, коли у вас закінчаться ідеї для смачного обіду або вечері😉
Інгредієнти
🔸куряче філе – 2 шт
🔸гриби шампіньйони – 250 гр
🔸баклажани – 2 невеликих
🔸цибуля – 1 шт
🔸болгарський перець – 1 шт
🔸помідори – 3 шт великих
🔸сіль, перець за смаком
Куряче соте з грибами, баклажанами, перцем і помідорами покроковий рецепт
1. На топленому або рослинному маслі обсмажуємо невеликі шматочки курячого філе до побіління, додаємо нарізану брусочками моркву, обсмажуємо кілька хвилин, додаємо нарізані пластинами гриби, обсмажуємо ще пару минут.
2. Баклажани нарізаємо кубиками, перець і цибулю півкільцями, часник дрібно нарізаємо, відправляємо все в сковорідку, обсмажуємо пару минут.
3. Помідори очищаємо від шкірки, подрібнюємо у блендері або дрібно нарізаємо, додаємо в сковорідку, додаємо за смаком сіль, перець, тушкуємо під кришкою на слабкому вогні хвилин 10-15.
Відео рецепт 👇