Як смачно зробити Курячі грудки на сковороді з цибулею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Лукавий курито з сидром. Який же тактовний курито в цей раз нам попався! Птахів навідріз відмовлявся зніматися, боячись своєї цибулевої компанією викликати обурення у лукофобов. У підсумку він здався, а продовжував вередувати і не демонстрував свої найкращі сторони. У результаті вийшло може і не саме фотогеничное блюдо, але точно смачне. А який стояв запах, просто казка! Велика частина цибулі розчинилася в соусі, змішавшись з ароматним сидром, міцним бульйоном і чебрецем. Так що спокій, товариші, цибулю присутній, але не в промислових масштабах. І точно не має нічого спільного з тим самим вареним цибулею з супу, що завдало вам дитячу травму. До речі, серед нас є такі? Напишіть в коментарях ваше ставлення до цієї овочевою культурою. Ну і лайк що чи поставте.
Інгредієнти
– 1 кг філе або стегон курито
– 400 мл яблучного сидру
– 200 г грибів
– 200 мл курячого бульйону
– 30 г вершкового масла
– 4 з. часнику
– 2-3 великі цибулини
– 3-4 ст. л. борошна
– оливкова олія
– пара гілочок чебрецю
– щіпка солі і перцю
Курячі грудки на сковороді з цибулею покроковий рецепт
1. Дрібно нарубаєте часник, цибулю наріжте півкільцями. Змішайте борошно з сіллю і перцем, обваляйте в суміші курито. Поставте сотейник на середній вогонь, влийте оливкової олії, обсмажте курито 2-3 хв з кожної сторони, відкладіть сторону.
2. Додайте в той же сотейник вершкове масло, обсмажте цибулю до рум’яного кольору. Влийте половину сидру, додайте щіпку солі і перцю, потримайте на середньому вогні 10 мин.
3. Додайте часник, гриби, чебрець, перемішайте, потримайте ще 10 хв. Поверніть курито, влийте залишки сидру і бульйон, тушкуйте ще 30 мин.
Відео рецепт 👇