Курячі котлети з грудок, сиром, помідорами та цибулею простий рецепт. Готую котлети з курячих грудок двома способами. Одні у нас вдома люблять їх з помідорами і сиром, а інші – звичайні. Обидва варіанти виходять дуже соковиті і смачні. Такий легкий і швидкий рецепт обов’язково повинен бути у кожної господині, тому зберігайте його 👍
Інгредієнти
Курячі грудки – 800 гр
Яйця – 2 шт.
Цибуля – 1 шт
Зелень – 30 г
Мука кукурудзяна – 4 ст. л
Паприка – 1 ч. л з гіркою
Мелений коріандр – 1 ч. л
Сир – 120 гр
Помідори – 2 шт
Сіль, перець за смаком
Рослинна олія для обсмажування
Курячі котлети з грудок, сиром, помідорами та цибулею покроковий рецепт
1. Курячу грудку ріжемо на квадратики, а потім рубаємо, щоб шматочки вийшли дрібніші. Додаємо яйця, дуже дрібно нарізану цибулю, зелень, борошно, сіль, спеції і добре перемішуємо. На розпеченій сковороді з рослинним маслом обсмажуємо котлети з двох сторін на середньому огне.
2. З допомогою ложки формуємо котлети ( можна змастити руки олією і сформувати руками). Далі на котлети викладаємо помідори, нарізані на кружечки, посипаємо сиром і ставимо в заздалегідь розігріту до 200 – 220 градусів духовку до рум’яного цвета.
3. А звичайні котлети готуємо наступним чином: після обсмажування з двох сторін на середньому вогні, додаємо в сковороду трохи окропу і залишаємо їх нудитися на маленькому вогні 7 – 8 хвилин під крышкой.
4. Всім приємного апетиту і гарного настрою 😊
Відео рецепт 👇