Курячі стегна без кістки та шкіри з сиром в паніровці в духовці простий рецепт! Як багато в цьому… Ну як извратиться і приготувати її, куру? Робимо рулетики в паніровці!
Інгредієнти
стегно куряче без кістки та шкіри
сіль
перець
сир (у мене моцарелла для піци)
2-3 яйця
борошно
панірувальні сухарі, можна замінити кукурудзяними пластівцями (тільки не з солодких сніданків звичайно!)
Курячі стегна без кістки та шкіри з сиром в паніровці в духовці покроковий рецепт
1. Філе моєму, солимо, перчимо і відбиваємо. Про «відбиваємо»: щоб не зробити кухню і не забруднити дошку з молотком, одягаю пакет на дошку, потім кладу на неї ТЕ, що слід відбивати і накриваю це ще одним пакетом.
2. Всі відбиваємо, пакети знімаємо і викидаємо – кухня у порядку, дошка чиста, молоток теж ідеальний! Відбили філешку, кладемо на неї шматок сиру і загортаємо в рулетик.
3. Рулетик обвалюємо в борошні, потім в яйці і в сухарях, смажимо на сковороді до золотистої скоринки на сильному вогні. Потім всі обсмажені рулетики складаємо в форму і запікаємо ~ 30-35 хвилин при 180 градусах.