Курячі стегна в духовці «Теріякі»

Як смачно зробити Курячі стегна в духовці «Теріякі» простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

2 курячих стегна без кісток 350 р
сухий часник, лимонник, імбир
сіль, перець
2 ч. л. кунжутного масла
1 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. соусу теріякі

Курячі стегна в духовці «Теріякі» покроковий рецепт

1. Курячі стегна натерти перцем, сіллю, лимонником, імбиром, кунжутним або будь-яким рослинним маслом. Влити соєвий соус і соус теріякі, втерти в м’ясо і залишити маринуватися хвилин на 30 (я залишила в холодильнику на ніч).
2. Скляну каструлю змастити рослинним маслом, помістити в каструлю стегна з маринадом, накрити кришкою. Запікати в попередньо розігрітій до 180 °С (конвекція 160°С) духовці 30 минут.
3. Зняти кришку, перевернути стегна, запікати 15 хвилин. Знову перевернути, збільшити нагрівання на 20 °С і запікати ще 15 хвилин до рум’яної скоринки. Смачно до очманіння!!!