Лакумы на молоці за кабардински з медовим сиропом простий рецептю. Всім привіт, друзі мої.
Інгредієнти
на тісто:
Яйця-3шт
Сіль-щіпка
Сода-щіпка
Опара-50 мл теплої води +дріжджі 1ч.л без гірки+ 1/2ч.л цукру
Молоко -100 мл
Ванілін -за бажанням (Я не додаю)
Борошно – тісто середньої м’якості
Рослинне масло – пару ложок для вивішуваннях наприкінці без зайвої муки
Сироп:
– Цукор-1/2 склянки
Мед – 1/2 склянки
Вода- 150мл
Лимонна кислота-на кінчику ножа
Лакумы на молоці за кабардински з медовим сиропом покроковий рецепт
1. Замішуємо м’яке тісто і залишаємо на пів години, потім ще раз обміняємо тісто і в теплі ще на 20 хвилин. Далі все як на видео.
2. Олія рослинна у великій кількості підігріваємо, масло повинне бути гарячим, але не киплячою, вогонь трохи менше середнього. смажимо весь час помішуючи до рум’яного кольору, відправляємо у велику миску.
3. Паралельно ставимо сироп на плиту і варимо на повільному вогні кілька хвилин, заливаємо наші лакумчики гарячим сиропом, швиденько перемішуємо і складаємо в контейнер, тацю, підкладку і т. д.
4. Сироп:
З’єднуємо всі інгредієнти і варимо на повільному вогні 3-5 хвилин. Трохи чекаємо поки сироп вбереться і ставимо чайник, насолоджуємося вкусняшками.
З’єднуємо всі інгредієнти і варимо на повільному вогні 3-5 хвилин. Трохи чекаємо поки сироп вбереться і ставимо чайник, насолоджуємося вкусняшками.
Відео рецепт 👇