Лечо на зиму Перець Помідор Морква Часник Цибуля Цукор Оцет простий рецепт.
Інгредієнти
✅Перець гострий-10-12шт
✅Болгарський перец-7кг
✅Помидор-10кг
✅Морковь-1,5 кг
✅Чеснок-15гол
✅Лук-1,5 кг
⠀
✅Соль-10ст.л.
✅Сахар-350гр
✅Масло-750мл
✅Оцет 9% -23ст.л
Лечо на зиму Перець Помідор Морква Часник Цибуля Цукор Оцет покроковий рецепт
1. Помідори ріжемо на шматочки і подрібнюємо у блендері, або через м’ясорубку. ⠀ Овочі можемо різати будь-яким улюбленим способом. Помідори викладаємо в каструлю і додаємо масло, сіль, цукор. Доводимо до кипіння. Тушкуємо хвилин 15 на помірному огне.
2. Сіль і цукор, пробуйте на смак. Додайте спочатку частина із зазначеної кількості, у процесі приготування завжди можна спробувати і додати ще на свій смак. ⠀ Далі додаємо моркву і цибулю тушкуємо хвилин 10-15 і потім вже перчик, часник і перець острый.
3. Перемішуємо і тушкуємо 30-40 хвилин на середньому вогні. Якщо любите хрусткий Перчик, тушкуйте в 2 рази менше часу. ⠀ За 5 хвилин до готовності додаємо оцет. Після готовності додаємо зелень. ⠀
4. Все, лечо готово. Перекладаємо в стерилізовані банки. Закручуємо. Перевертаємо. Накриваємо кришкою і залишаємо до повного охолодження. ⠀
5. Зберігаємо в прохолодному темному месте.
Відео рецепт 👇