Лечо з болгарського перцю, баклажанів та помідорів на зиму

Лечо з болгарського перцю, баклажанів та помідорів на зиму простий рецепт. ЦЕ ДУЖЕ СМАЧНО!!! 3 баночки вже відвезла.. є у мене зараз саме-найдорожче містечко…куди йде практично всі мої баночки і випічка… 🙏 Розповім, обов’язково розповім, куди, тільки пізніше…

Інгредієнти

1 кг баклажани
1 кг перець болгарський
1, 5 кг помідори
1 -2 шт перець гіркий
2 головки часнику
1 стакан рослинного масла
0,5 склянки цукру
1 ст ложка солі
0,5 склянки оцту 9%
Стакан 250 мл!!!

Лечо з болгарського перцю, баклажанів та помідорів на зиму покроковий рецепт

1. Помідори помити, пропустити через м’ясорубку. У каструлю додаємо томат з помідорів, сіль, цукор, рослинна масло.

2. Коли маса закипить додаємо баклажани, нарізані кубиками / брусочками, далі як закиплять баклажани, додаємо перець соломкою, як вся маса закипить, варити 40 хв (головне не переварити).
3. Далі додаємо часник, гіркий перець, проварюємо 5 хв, додаємо оцет перемешиваем.
4. Салат разлаживаем в стерилізовані банки, закриваємо, перевертаємо, накриваємо теплими речами. Коли охолонуть, зберігати в прохолодному месте.