локшин ник з вермішелі з яйцем, молоком і фаршем в духовці

Як зробити смачний локшин ник з вермішелі з яйцем, молоком і фаршем в духовці дитячий рецепт простий.

Інгредієнти

– вермішель «павутинка» 1/2 пачки (~200гр)
– фарш ~200-300гр (у мене курячий)
– 1/2 шт цибуля
– яйце куряче 2 шт
– молоко 1/2 склянки
– сир ~70гр
– сіль / спеції за смаком і відповідно до віку малюка

* інгредієнти з розрахунку на всю сім’ю

локшин ник з вермішелі з яйцем, молоком і фаршем в духовці покроковий рецепт

1. Спочатку потрібно відварити вермішель. Приготуйте її по інструкції і відкиньте на друшляк. Фарш обсмажити на сковороді з цибулею (можна додати водички, щоб протушкувати) на середньому вогні ~10-15 хв, додати сіль і спеції за смаком (у мене щіпка солі і солодка паприка).
2. Тепер можна укласти у форму для запікання: на дно – вермішель, далі – фарш і знову залишилася вермішель. Заливка – два яйця добре збити, влити молоко і за бажанням додати спеції (або сіль). Залити лапшевник.
3. Зверху посипати тертим сиром. Поставити в розігріту до 180°С духовку на ~30 хв. Готово! Смачне блюдо для всієї родини 😋.