Локшина фунчоза з морквою, болгарським перцем, огірком і часником в заправці простий рецепт.
Інгредієнти
✔️ Локшина фунчоза – 1 пачка;
✔️ Морква – 1 шт;
✔️ Болгарський перець – 1 шт;
✔️ Огірок – 2 маленьких;
✔️ Часник – 2 зубчики.
Заправка:
✔️ Мелений перець чилі – 1 ч. л. без гірки;
✔️ Соєвий соус за смаком;
✔️ Оцет яблучний за смаком,
✔️ Рослинне масло.
Локшина фунчоза з морквою, болгарським перцем, огірком і часником покроковий рецепт
1. Фунчозу залити окропом і залишити на 20 хвилин. Нарізати огірок, перець, моркву соломкою. Часник дрібно нарізати. З локшини злити воду, промити проточною холодною водой.
2. Порізати ножицями (за бажанням). На локшину викласти перець, моркву і часник. Зверху на овочі вилити, сильно розпечене, рослинна олія. Трохи перемешать.
3. Додати червоний мелений перець. Огірки, соєвий соус, оцет і дуже добре перемішати. За бажанням можна додати кунжут
Відео рецепт 👇