Лосось Веллінгтон з сиром та шпинатом

Весь грудень ламала голову, чого б дивного у цьому році напхати в зад нещасним птахам до святкового столу, щоб і птах і ви всі ахнули. Але, схоже, у птахах вже було все! Тому ми приготуємо новорічних рыбов. Дуже красиве. Красиве, урочисте, швидке, ледаче і смачне, як ми любимо. На підготовку пішло 15-20 хвилин. Як зробити Лосось Веллінгтон з сиром і шпинатом рецепт простий.

Інгредієнти

Філе лосося-500 г
Шпинат упаковка 125 р
Вершковий сир 100 г
Часник 2 зубчики
Панірувальні сухарі (опціонально)
Сік 1/4 лимона
Тісто листкове бездріжджове 1 пласт
Сіль, перець
Вершкове масло

Лосось Веллінгтон з сиром і шпинатом покроковий рецепт

1. Начинка:
Розпустіть часник у вершковому маслі, додайте шпинат і помішуйте, поки він не розтане», це швидко. Додати вершковий сир, перемішайте. Якщо начинка вийшла рідка, то загустіть панірувальними сухарями. Посоліть і поперчіть, полийте соком лимона. Відкладіть. Будемо катати тесто.

2. Збираємо:
Розкачайте тісто, покладіть в середину філе лосося (без шкіри), зверху викладіть начинку, загорніть тісто. Обов’язково змастіть яйцем, і можна зробити надрізи для сліпучого пишноти, як показано на відео. Випікайте при 180 градусах 25-30 хвилин до рум’яної скоринки. Краще поставити деко вище, так тісто швидше зарум’яниться, і лосось залишиться соковитим. Подавайте на подушці з зелени.