Як смачно зробити Лимонний чізкейк без випечки з курдом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Уявляєте, знайшла цей рецепт, він ще з червня🤣🤣 Нічого нового!!!!🙈
Інгредієнти
Шаблі
150 г пшеничного борошна
50 мигдальної
90 г масла вершкового
Сіль
20 г води
Вершкова маса
800 г сиру кисломолочного
100 г цукру
100 г вершків 33%
3 яйця
30 г крохмалю
Сік і цедра лимона
Курд
Яйце
50 г цукру
50 г соку лимона
40 г масла вершкового
30 г білого шоколаду
2 г желатину
Лимонний чізкейк без випічки з курдом покроковий рецепт
1. Шаблі.
Змішати борошно, сіль, додати холодне, нарізане кубиками масло, перетерти масу в крихту, влити воду, замісити тісто. Розкачати між двома листами пергаменту, випікати близько 20 хвилин при 190 гр.
Змішати борошно, сіль, додати холодне, нарізане кубиками масло, перетерти масу в крихту, влити воду, замісити тісто. Розкачати між двома листами пергаменту, випікати близько 20 хвилин при 190 гр.
2. Остудити, подрібнити в крихту, додати: Лимонна цедра (від одного лимона). 60 г розтопленого масла, замісити «тісто». Тепер формуємо з цього тесту дно і бортики(просто викласти всю цю масу в форму і почати утрамбовувати, можна ложкою, можна руками).
3. Вершкова маса.
Змішати всі інгредієнти і пробити блендером в гладку масу, вилити її в підготовлену форму з утрамбованої пісочної крихтою, випікати чізкейк 2 години при 110 гр. повністю остудить.
Змішати всі інгредієнти і пробити блендером в гладку масу, вилити її в підготовлену форму з утрамбованої пісочної крихтою, випікати чізкейк 2 години при 110 гр. повністю остудить.
4. Курд.
Змішати яйце з цукром, додати сік, поставити суміш на плиту і уварити до ~85 градусів. Орієнтир-суміш повинна трохи загуснути, стане схожа на сметану. Трохи остудити, додати масло і шоколад, перемішати, додати набряклий желатин. Вилити курд зверху на чізкейк і прибрати в холодильник, через годину курд застынет.
Змішати яйце з цукром, додати сік, поставити суміш на плиту і уварити до ~85 градусів. Орієнтир-суміш повинна трохи загуснути, стане схожа на сметану. Трохи остудити, додати масло і шоколад, перемішати, додати набряклий желатин. Вилити курд зверху на чізкейк і прибрати в холодильник, через годину курд застынет.