Листкове тісто на маргарині в домашніх умовах

Як зробити листкове тісто на маргарині в домашніх умовах простий рецепт.

Інгредієнти

Листкове тісто:
5шт – жовток яєчний
2 ст/л – оцет 6-9%
1 г/л – сіль
500г – маргарин 72,5% ( я використовувала Пампушка)
400мл – тепла вода

Створення шарів.
500г – маргарин 72,5%
(ділимо на 12 рівних частин приблизно по 40 г)

Листкове тісто на маргарині в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Листкове тісто:
Всі починаємо збивати. Тепер починаємо поступово, по одній мірній тарі додавати просіяне борошно, в середньому 1100-1200г.

2. Місимо тісто руками на відео і так само відбиваємо об стіл (50-70 разів). Ділити тісто на 4 частини, замотати харчовою плівкою і відправити в холодильник на 4-5 часов.

3. Створення шарів.
Розкачуємо тісто і промазуємо всю площу маргарином (тонким шаром), далі складаємо як на відео і відправляємо в холодильник на 30 хвилин, робимо це з кожним шматком 3 рази (обов’язково дотримуватися всі пункти).

4. Даний тісто відмінно підійде для приготування гати, пахлави, наполеона і хачапури.

Відео рецепт 👇