Шаруваті коржі, просто і смачно. Це просто така смакота, що навіть не описати словами, це треба пробувати. Листкові коржі на борошні, воді та ferment в духовці простий рецепт і швидкий домашній.
Інгредієнти
400 мл тепла вода
1 чл цукор
7 г дріжджі
1-2 чл сіль
1 ст л рослинного масла
+/- 800 г борошно
Для змащення:
150 г масло сл
5 ст л майонез
1 шт жовток для змащування
Листкові коржі на борошні, воді та ferment в духовці покроковий рецепт
1. У теплу воду додаємо цукор, сіль, дріжджі, олія, борошно і замішуємо тесто.
2. Ставимо на расстойку в тепле місце на 1,5 години. Змішуємо масло кімнатної температури і майонез.
3. Тісто ділимо на 4 – 5 частин, кожну корж тонко розминаємо рукою, змащуємо маслом і майонезом.
4. Формуємо як на відео, верх змащуємо маслом і жовтком. Випікаємо при 180° 20 минут.
Відео рецепт 👇