Листкові пиріжки з фаршем та яйцем вареним в духовці

М’ясні клубочки в тесті. Листкові пиріжки з фаршем та яйцем вареним в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

☑️ листкове тісто 200гр
☑️ 500гр фаршу
☑️ 4 варених яйця
☑️ 1 яйце
☑️ жовток для змазування
☑️ 2шт цибулі ріпчастої
☑️ сіль, перець

Листкові пиріжки з фаршем та яйцем вареним в духовці покроковий рецепт

1. У фарш додати яйце, цибулю, натертий на дрібній тертці, сіль і перець за смаком. Масу перемішати. Слідом додати нарізані на дрібні кубики яйця, перемішати. За бажанням можна додати зелень. ⠀

2. Листкове тісто розморозити і трохи розкачати, нарізати на тонкі смужки. ⠀ З фаршу зліпити кульки, обернути смужками теста.

3. Перекласти на деко, змастити жовтком. Відправити в духовку на 200гр хв 30 (дивіться по своїй духовці).

4. Готово.

Відео рецепт 👇