Аварські коржі Диву ботишал з сиром

Як смачно зробити Аварські коржі Диву ботишал з сиром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Нереально смачні , дуже швидкі коржі від аварської кухнии 👌 Мрія для тих, хто не може їсти сир 👌, тут взагалі не відчувається сир, тягнеться, як сир.

Інгредієнти

Борошно-600 гр (+/-)
Сіль— 1 ч. л
Масло рослинне—3 ст. л.
Вода—250 мл

Начинка:
Сир—600 г
Сода—½ ч. л
Сіль—1 год.л
Масло вершкове—70г

Аварські коржі Диву ботишал з сиром покроковий рецепт

1. Готуємо тіста: борошно додаємо сіль, масло , потім додаємо воду і замішуємо еластичне тісто. Залишаємо тесту бік відпочивати. Готуємо начинку: При готуванні бажано використовуємо домашній сир ( без краплі водички).
2. Можна вичавити годерез марлю або сито. До сиру додаємо сіль, соду, масло, гарненько замішуємо, і формуємо кружечки однакового розміру. Далі ділимо тісто на однакові частини, формуємо кружечки і розгортаємо в пласт як на відео, в середину викладаємо начинку, ліпимо і акуратно розгортаємо в тонкий пласт.

3. Слідкуйте уважно, щоб не було дірочки! Обсмажуємо на сухій сковороді з обох сторін. Після того як перевернули диву обов’язково проколюємо ножем, а то лопне. прибираємо з вогню і змащуємо олією. Це дуже смачно, обов’язково пробуйте.

Відео рецепт 👇