Інгредієнти
Фисташково-імбирна крихта:
¼ чашки обсмажених солоних фісташок
¼ чашки зацукрованого імбиру
Компот з просекко і ревеню:
⅓ чашки (67 г) цукру
½ стручка ванілі, розрізати вздовж, очистити від насіння
1 фунт стебел ревеню, тільки червоних і рожевих частин, нарізаних на 1-дюймові шматочки по діагоналі
½ фунта полуниці, очищеної від шкірки і нарізані навпіл (четвертинки, якщо великі)
¼ чашки (60 мл) Просекко або ігристого вина
Фісташковий пиріг з коричневим маслом:
1 чашка (130 г) борошна для торта
½ чашки (63 м) універсальної борошна
1 ½ чайної ложки (6 г) розпушувача
Убога ½ чайної ложки (2 р) кошерної солі
⅓ чашки (40 г) фісташкової борошна
¾ чашки (161 р*) підрум’яненої вершкового масла, розігрітого і доведеного до кімнатної температури
1 чашка (200 г) цукрового піску
1 чайна ложка (5 мл) ванільного екстракту
2 великих яйця
⅔ чашка (157 мл) сколотин
Вершковий крем для швейцарської меренги зі сметаною:
1 чашка (200 г) цукрового піску
½ склянки (125 мл) яєчних білків
1 ½ чашки (340 г) несолоного вершкового масла кімнатної температури
¼ чашки (60 г) сметани
Крихітна кошерної солі щіпка
Липка імбирна іриска:
½ чашки (113 г) несолоного вершкового масла
½ чашки (100 г) коричневого цукру
¼ чашки (62 м) жирних вершків
1 столова ложка тертого імбиру
Крихітна щіпка кошерної солі
Листкові пироги з ревеню, фісташок і вершковим кремом Гордона Рамзі покроковий рецепт
Вийміть квасоля і залиште для іншого використання. Додайте ревінь і полуницю і перемішати лопаткою до отримання однорідної маси. Перекладіть суміш у велику форму для запікання, намагаючись по можливості укласти все в один шар. Полийте всю суміш просекко і поставте в духовку. Випікайте протягом 30-35 хвилин, не помішуючи, поки все не стане мягким.
У мисці середнього розміру збийте разом борошно для кексів, розпушувач, сіль і фісташкову борошно. Відкладіть в сторону. В чаші стаціонарного міксера з насадкою-лопаткою збийте подрумяненное вершкове масло на середній швидкості до отримання однорідної маси. Додайте цукор і збивайте на середньо-високій швидкості, поки тісто не стане легким, пишним і трохи блідим, близько 3-5 хвилин. Очистіть стінки і дно миски.
Ще раз очистіть миску, щоб переконатися, що все рівномірно перемішана. Розподіліть тісто між підготовленими формами для кексів, приблизно за 290 г кожна. Якщо у вас немає трьох листів, тісто можна потримати при кімнатній температурі пару годин. Випікайте, поки краю не стануть золотистими, близько 22-24 хвилин, і зубочистка, вставлена в центр, вийде майже чистою. Охолодіть коржі у формах протягом приблизно 15 хвилин, перш ніж виймати їх з форми, потім поставте на решітку для повного охолодження перед сборкой.
Починаючи із одного шару, нанести шар вершкового крему по всьому торту з допомогою зміщеною лопаточки. Поверх цього зробіть кільце товщиною близько ½ дюйма по краях коржа, створюючи щось на зразок гнізда для компоту з ревеню. Шумівкою вийміть ревінь і полуницю з цукрових рідини і нанесіть невелику кількість поверх глазурованого шару торта, дозволивши деяким шматочками ревеню відокремитися від країв торта.
Полийте останнім шаром ірисного соусу весь пиріг, приділяючи особливу увагу краях верхнього шару, щоб він стікав по боках. Перед подачею посипте пиріг фисташково-імбирною крихтою. Поради: Вершковий крем для швейцарського безе можна приготувати заздалегідь, просто зберігайте в герметичному контейнері в холодильнику до 10 днів. Просто доведіть до кімнатної температури перед повторним збиванням в стаціонарному миксере.
цей цукор у випічці, кави або де-небудь ще, що вам може сподобатися. Збережіть залишки рідини з компоту і розм’якшених ягід (окремо) і використовуйте для приготування морозива, коктейлів і всього іншого, що вважаєте за потрібне. Як приготувати коричневе вершкове масло: У невеликій каструлі розтопіть вершкове масло на середньо-сильному огне.
Як тільки рідина набуде золотисто-коричневий колір, а на дні з’явиться багато коричневих шматочків, зніміть з вогню і перекладіть все (включаючи коричневі шматочки) в термостійку мірну чашку або миску. Дайте охолонути і відставте в сторону. Коричневе масло можна приготувати за 10 днів, просто підігрійте до кімнатної температури перед использованием.