Листкові пироги з ревеню, фісташок і вершковим кремом Гордона Рамзі

Як смачно зробити Листкові пироги з ревеню, фісташок і вершковим кремом Гордона Рамзі покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Фисташково-імбирна крихта:
¼ чашки обсмажених солоних фісташок
¼ чашки зацукрованого імбиру

Компот з просекко і ревеню:
⅓ чашки (67 г) цукру
½ стручка ванілі, розрізати вздовж, очистити від насіння
1 фунт стебел ревеню, тільки червоних і рожевих частин, нарізаних на 1-дюймові шматочки по діагоналі
½ фунта полуниці, очищеної від шкірки і нарізані навпіл (четвертинки, якщо великі)
¼ чашки (60 мл) Просекко або ігристого вина

Фісташковий пиріг з коричневим маслом:
1 чашка (130 г) борошна для торта
½ чашки (63 м) універсальної борошна
1 ½ чайної ложки (6 г) розпушувача
Убога ½ чайної ложки (2 р) кошерної солі
⅓ чашки (40 г) фісташкової борошна
¾ чашки (161 р*) підрум’яненої вершкового масла, розігрітого і доведеного до кімнатної температури
1 чашка (200 г) цукрового піску
1 чайна ложка (5 мл) ванільного екстракту
2 великих яйця
⅔ чашка (157 мл) сколотин

Вершковий крем для швейцарської меренги зі сметаною:
1 чашка (200 г) цукрового піску
½ склянки (125 мл) яєчних білків
1 ½ чашки (340 г) несолоного вершкового масла кімнатної температури
¼ чашки (60 г) сметани
Крихітна кошерної солі щіпка

Липка імбирна іриска:
½ чашки (113 г) несолоного вершкового масла
½ чашки (100 г) коричневого цукру
¼ чашки (62 м) жирних вершків
1 столова ложка тертого імбиру
Крихітна щіпка кошерної солі

Листкові пироги з ревеню, фісташок і вершковим кремом Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Зробіть крихту: Крупно наріжте фісташки і імбир і покладіть в сито, щоб вся фісташкова крихта просіла. Зберігати в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 5 днів. Приготуйте компот із ревеню: Розігрійте духовку до 175 градусів. Покладіть цукор, ваніль і насіння у велику миску. Пальцями змішайте насіння ванілі з цукром і зішкребіть цукор, що прилип до внутрішньої частини ванільного боба.

Вийміть квасоля і залиште для іншого використання. Додайте ревінь і полуницю і перемішати лопаткою до отримання однорідної маси. Перекладіть суміш у велику форму для запікання, намагаючись по можливості укласти все в один шар. Полийте всю суміш просекко і поставте в духовку. Випікайте протягом 30-35 хвилин, не помішуючи, поки все не стане мягким.

2. Перед використанням дайте повністю охолонути. Компот можна зберігати в герметичному контейнері в холодильнику до 3 днів. Приготуйте пиріг: Встановіть решітку духовки в середнє положення і розігрійте до 180°C (350°F). Злегка змастіть маслом три 6-дюймові алюмінієві форми для випічки і застеліть дно пергаментним папером. Добре змастіть і посипте борошном деко.

У мисці середнього розміру збийте разом борошно для кексів, розпушувач, сіль і фісташкову борошно. Відкладіть в сторону. В чаші стаціонарного міксера з насадкою-лопаткою збийте подрумяненное вершкове масло на середній швидкості до отримання однорідної маси. Додайте цукор і збивайте на середньо-високій швидкості, поки тісто не стане легким, пишним і трохи блідим, близько 3-5 хвилин. Очистіть стінки і дно миски.

3. Зменшіть швидкість до середньо-низького і додайте яйця, по одному, поки вони не стануть однорідними, і ваніль. Зішкребіть миску ще раз. Додайте близько ⅓ борошняної суміші на низькій швидкості. Після змішування додайте приблизно ½ сколотин. Повторіть, чергуючи суміш борошна і сколотин, закінчуючи останньою ⅓ борошна. Будьте обережні, щоб не перемішати, зупиніть міксер, як тільки побачите, що в нього включена остання частина борошна.

Ще раз очистіть миску, щоб переконатися, що все рівномірно перемішана. Розподіліть тісто між підготовленими формами для кексів, приблизно за 290 г кожна. Якщо у вас немає трьох листів, тісто можна потримати при кімнатній температурі пару годин. Випікайте, поки краю не стануть золотистими, близько 22-24 хвилин, і зубочистка, вставлена в центр, вийде майже чистою. Охолодіть коржі у формах протягом приблизно 15 хвилин, перш ніж виймати їх з форми, потім поставте на решітку для повного охолодження перед сборкой.

4. Приготуйте вершковий крем: Приготуйте пароварку, поставивши каструлю середнього розміру, наповнену приблизно на 2 дюйми водою на плиту на середній вогонь і доведіть до кипіння. Помістіть яєчні білки і цукор в миску середнього розміру і збийте, потім поставте миску на киплячу воду (переконайтеся, що дно миски не стосується води). Періодично збиваючи, нагрійте яєчну суміш до температури 160 °F (71 °C) і зніміть з огня.
5. Перекладіть в чашу стаціонарного міксера, оснащеного насадкою для збивання. Збивайте на високій швидкості, поки суміш не досягне майже жорстких піків, близько 5 хвилин. Зовнішня поверхня чаші більше не повинна бути гарячою на дотик. Зніміть насадку для збивання і перейдіть на лопатку. На низькій швидкості додайте вершкове масло по кілька столових ложок за раз, даючи йому повністю вбратися, перш ніж додавати еще.
6. Як тільки все масло буде додано, збільшіть швидкість до середньо-високої і збивайте, поки суміш не стане шовковистою і гладкою, близько 3-5 хвилин. Як тільки вершковий крем стане однорідною, додайте сметану і сіль і перемішайте на середній швидкості до отримання однорідної маси. Перекладіть суміш у кондитерський мішок і відкладіть до готовності до вживання. Приготуйте липку імбирну іриску: змішайте всі інгредієнти в невеликій каструлі на середньо-сильному огне.
7. Доведіть до кипіння і варіть близько 3 хвилин, періодично помішуючи, щоб цукор розчинився, до загустіння. Зніміть з вогню і дайте трохи охолонути. За бажанням процідіть суміш, щоб видалити залишки зернистих пасм імбиру. Соус можна використовувати відразу або зберігати в герметичному контейнері в холодильнику до 5 днів, просто обов’язково розігрійте перед використанням. Зібрати торт: Якщо коржі вийшли опуклими або нерівними, використовуйте зазубрений ніж, щоб вирівняти коржі.

Починаючи із одного шару, нанести шар вершкового крему по всьому торту з допомогою зміщеною лопаточки. Поверх цього зробіть кільце товщиною близько ½ дюйма по краях коржа, створюючи щось на зразок гнізда для компоту з ревеню. Шумівкою вийміть ревінь і полуницю з цукрових рідини і нанесіть невелику кількість поверх глазурованого шару торта, дозволивши деяким шматочками ревеню відокремитися від країв торта.

8. Збризніть весь пиріг липким імбирно-ирисным соусом, потім повторіть все це з наступним шаром. Для верхнього шару переверніть торт догори дном і використовуйте нижню частину торта як верху для презентації. З допомогою зміщеною лопаточки зробіть химерні вигини завитки в глазурі, потім зверху покладіть ще ревеню та полуниці.

Полийте останнім шаром ірисного соусу весь пиріг, приділяючи особливу увагу краях верхнього шару, щоб він стікав по боках. Перед подачею посипте пиріг фисташково-імбирною крихтою. Поради: Вершковий крем для швейцарського безе можна приготувати заздалегідь, просто зберігайте в герметичному контейнері в холодильнику до 10 днів. Просто доведіть до кімнатної температури перед повторним збиванням в стаціонарному миксере.

9. Коржі для торта можна приготувати за 5 днів, щільно загорнути в поліетиленову плівку і зберігати в холодильнику (або зберігати в морозильній камері до 1 місяця). Перед використанням доведіть до кімнатної температури. Зберігайте залишився стручок ванілі в банку з цукровим піском, щоб цукор просочився ваніллю.

цей цукор у випічці, кави або де-небудь ще, що вам може сподобатися. Збережіть залишки рідини з компоту і розм’якшених ягід (окремо) і використовуйте для приготування морозива, коктейлів і всього іншого, що вважаєте за потрібне. Як приготувати коричневе вершкове масло: У невеликій каструлі розтопіть вершкове масло на середньо-сильному огне.

10. Як тільки масло почне пузиритися, періодично помішуйте жаростійкої лопаткою, щоб очистити дно сковороди. Коли масло почне підрум’янюватися і почне пахнути горіхами, ви побачите маленькі коричневі шматочки на дні сковороди. Як тільки почнеться цей процес, не спускайте з нього очей, так як масло швидко підрум’яниться.

Як тільки рідина набуде золотисто-коричневий колір, а на дні з’явиться багато коричневих шматочків, зніміть з вогню і перекладіть все (включаючи коричневі шматочки) в термостійку мірну чашку або миску. Дайте охолонути і відставте в сторону. Коричневе масло можна приготувати за 10 днів, просто підігрійте до кімнатної температури перед использованием.