Як зробити найсмачніші домашні Малосольні огірки хрусткі швидкого приготування за добу з часником і кропом в банку простий рецепт. 🥒 Більше тортів я люблю швидкі мариновані помідори і ось такі свіженькі малосольні огірочки 😍 Готувала по-різному: можна малосолить сухим способом, додавати лист хрону, будь-які спеції і трави, але цей рецепт улюблений ❤️ Нічого зайвого, яскравий хрускіт і свіжий смак👌
Інгредієнти
огірки
1 головку часнику і середній пучок свіжого кропу
На трилітрову банку 3 ст. л. солі
Малосольні огірки хрусткі швидкого приготування за добу з часником і кропом покроковий рецепт
1. Я беру 1 головку часнику і середній пучок свіжого кропу. Скільки огірків увійде. Дрібні огірки спочатку заливаю години на два холодною водою, а потім вже складаю в банку, щоб малосольні робити. У банку укладаємо помиті огірочки (вниз 👉 побільше розмір, зверху 👉 поменше)
2. Періодично додаємо свіжий кріп і зубчики часнику 👌 Заливаємо окропом 💧 На трилітрову банку 3 стл солі зверху всіх огірочків, закриваємо кришкою і три рази банку перевертаємо вниз/вверх.
3. Знімаємо кришку і вранці насолоджуємося ну або від розміру огірочків – ввечері ⭐️ Вони такі смачні 😍 Якщо огірки дрібні, як у мене, можна покласти 1,5 ст. л. солі з гіркою. Цього достатньо і не треба зрізати краї огурцов.