Скоріше зберігайте в скарбничку цей рецепт! Попереду сезон ягоди, і ця малинова начинка для тарта нікого не залишить байдужим. Малинова начинки для пирогів тарти простий рецепт.
Інгредієнти
Малиновий ганаш:
220 г вершки 33%
4 г желатин
20 г вода
180 г шоколад (у нас малиновий)
175 г пюре малина
Гель лайм:
50 г вода
150 г сік лайма
40 г цукор
4 г агар-агар
Крем з маскарпоне:
250 г маскарпоне
100 г вершки 33%
50 г цукрова пудра
Малиновий гель:
100 г малинового пюре
25 г цукор
2 г агар-агар
Малинова начинки для пирогів тарти покроковий рецепт
1. Для ганаша: Замочуємо желатин і топимо шоколад. Нагріваємо вершки, додаємо пюре і желатин. Об’єднуємо і виливаємо на шоколад. Пробиваємо блендером, охолоджуємо до кімнатної температури, виливаємо в тарт і даємо охолонути в холодильнике.
2. Для гелю з’єднуємо цукор з агаром. Змішуємо з водою і соком лайма в сотейнику, доводимо до кипіння. Охолоджуємо, пробиваємо блендером. Для крему з’єднуємо всі інгредієнти і збиваємо миксером.
3. Для малинового гелю агар змішуємо з цукром. Об’єднуємо з пюре, доводимо до кипіння. Після цього остуджуємо і пробиваємо блендером. На відео показали, як використовувати начинку тарт.
Відео рецепт 👇