Як зробити Малинову Панна Котту з кокосовим ганашем рецепт простий. Влітку пироги, галети або все ж легкі десерти? Що віддаєте перевагу? Я волію щось смачне і незаморочливое. І головне, щоб займало мінімум часу. Ну і шикарна подача . Все як я люблю Саме такий десерт хочу запропонувати. Так само хочу, щоб ви спробували поєднання малини і кокоса. Це одне з моїх улюблених поєднань.
Інгредієнти
Малинова панна-котта
400 мл 30% вершків,
– 200 мл молока,
– 80 г цукру,
– 10 г желатину,
– 300 г малини,
Кокосовий ганаш
200 гр. білого шоколаду
200 гр. вершків
20 гр. кокосової стружки
Малинове кулі
200 гр. малинового пюре
30 гр. цукру
7 гр. желатину
Малинова Панна Котта з кокосовим ганашем покроковий рецепт
1. Малинова панна-котта.
Желатин замочити в 3 ст л води на 10-15 хвилин. З’єднати молоко, вершки і цукор, довести до кипіння і повного розчинення цукру. Зняти з вогню, трохи остудити, додати желатин і дати охолонути до кімнатної температури. Малину збити блендером, протерти через сито і додати в молочно-вершкову смесь.
Желатин замочити в 3 ст л води на 10-15 хвилин. З’єднати молоко, вершки і цукор, довести до кипіння і повного розчинення цукру. Зняти з вогню, трохи остудити, додати желатин і дати охолонути до кімнатної температури. Малину збити блендером, протерти через сито і додати в молочно-вершкову смесь.
2. Кокосовий ганаш.
Довести вершки до кипіння, змішати з шоколадом і кокосової стружкой.
Довести вершки до кипіння, змішати з шоколадом і кокосової стружкой.
3. Малинове кулі.
Пюре з цукром довести до кипіння, додати розпущений желатин. Остудити. Форму вистелити плівкою і вилити кулі шаром до 5 мм. Добре остудити в холодильнику, а потім злегка підморозити. Вирізати необхідні фігурки і прикрасити ними келих. Добре охолодити келихи, залити малинову панна-котту. На остиглий шар відсадити ганаш і засипати ягодами.
Пюре з цукром довести до кипіння, додати розпущений желатин. Остудити. Форму вистелити плівкою і вилити кулі шаром до 5 мм. Добре остудити в холодильнику, а потім злегка підморозити. Вирізати необхідні фігурки і прикрасити ними келих. Добре охолодити келихи, залити малинову панна-котту. На остиглий шар відсадити ганаш і засипати ягодами.