Малинове суфле з сиром і желатином без випічки

Як приготувати смачне Малинове суфле з сиром і желатином без випічки рецепт. Самий ідеальний літній десерт – легкий і повітряний, ягідний і не нудотний, готується швидко і просто 😇 малину можете замінити будь ягодою, яка попадеться 😉

Інгредієнти

1 пачка желатину (10 гр)
1 пачка сиру (180 гр)
100 мл молока
100 гр цукру
250 гр малини

Малинове суфле з сиром і желатином без випічки покроковий рецепт

1. Желатин заливаємо молоком, ставимо на вогонь, нагріваємо, заважаємо, щоб він розчинився, прибираємо з вогню і даємо набухнуть.

2. Малину засипаємо цукром (кількість цукру можете відрегулювати по своєму смаку), ставимо на вогонь, перемішуємо і варимо пару хвилин, поки цукор не розчиниться. Далі протираємо цю кашку через сито, щоб позбутися від кісточок і добитися однорідного пюре.
3. Змішуємо ягідне пюре з сиром (до речі, сир можна замінити натуральним грецьким йогуртом або сметаною, теж буде дуже смачно), пробиваємо блендером.

4. Вливаємо молоко з желатином, перемішуємо, заливаємо у форму і відправляємо в холодильник до повного застигання. Я не витримала і дістала їх буквально через півтори-дві години, тому трохи повредила.

Відео рецепт 👇