Малиновий торт річний

Ділюся рецептом легендарного малинового торта річного. Роблю я це не під впливом тортур або погроз, а на прохання членів мого фан-клубу. Вступити в який ви можете зберігши цей пост).

Інгредієнти

Яйце 4 штуки
Цукор 5 столових ложок
Ванілін на кінчику ножа
Борошно 5 столових ложок

Крем:
Жовток 3шт
Цукор 2 столові ложки
Сир маскарпоне-1пачка (250г)
Вершки 33%-1пачка (250г)

Малиновий торт річний покроковий рецепт

1. Прогріти духовку до 180С. Яйце збити з цукром і ваніліном до повного розчинення і пишної консистенції 4-6 хвилин, в залежності від потужності міксера, акуратно просіяти борошно в тісто і перемішати делікатно, щоб тісто було пишним. Викласти на пергаментний папір, товщиною 1см. Отпечь 3-4 хвилини до рум’яності і рівномірного цвета.
2. Крем:
жовток Розтерти з цукром до повного розчинення цукру 1-2 хвилини. Додати вершки і сир, добре збити 2-3 хв. Зробити сироп для просочення бісквіта: взяти пачку замороженої малини, додати 2стакана води, 3 столові ложки цукру, проварити всі разом, процедить.
3. Зібрати торт, як це показано на відео. Не турбуйтеся, не слипнется.