Як зробити смачний Мармелад без цукру з пюре маракуї рецепт простий.
Інгредієнти
🔸️Эритрит (пудра) – 100 г
🔸️Пектин NH – 10 г
🔸️Пюре маракуйя – 200 г
🔸️Мальтитный сироп – 100 г
🔸️Кислота лимонна – 8 г
Мармелад без цукру з пюре маракуї покроковий рецепт
1. В сотейник виливаємо пюре маракуї. ⠀ Лимонну кислоту (8 г) розводимо у воді (8 г). ⠀ Эритрит змішуємо з пектином. ⠀ Підігріваємо пюре – до температури не вище 45С°. ⠀ Поступово всипаємо суміш эритрита і пектину, помішуючи віночком. ⠀ Доводимо суміш до кипіння, безперервно помішуючи, додаємо мальтитный сироп. ⠀
2. Варимо масу до 107 градусів безперервно помішуючи. ⠀ Вливаємо лимонну кислоту, перемішуємо, знімаємо з вогню. ⠀ Виливаємо отриману масу в рамку (16 см) – попередньо оберніть її щільним шаром плівки знизу, чекаємо стабілізації, охолодження і прибираємо в холодильник. ⠀
3. Видаляємо рамку, нарізаємо мармелад на сегменти. Обвалюємо в крохмалі. Зберігаємо у контейнері холодильнике.