Мармуровий паска з шоколадом простий рецепт. Виходить шалено смачний з вологою пористої текстурою і дуже красивий, в розрізі, а готується зовсім просто👌
Інгредієнти
✅200 г борошна
✅1 яйце
✅2 жовтки
✅80 г цукру
✅10 г розпушувача
✅80 г вершкового масла
✅100 мл молока
✅плитка темного шоколаду
✅щіпка солі
Мармуровий паска з шоколадом покроковий рецепт
1. До яйцю додайте жовтки, цукор, перемішайте, додайте розм’якшене вершкове масло, молоко. Потім просіяти борошно і додайте розпушувач. Замечите тісто і розділіть його на 2 части.
2. В одну додайте розтоплений шоколад і перемішати. Потім кожну частину додайте заздалегідь замочений, промитий і присипаний борошном родзинки. Викладайте тісто у форму для випічки по черзі світле, темне, світле і т.д.
3. Випікайте при 180 градусах 40-50 хвилин до сухої зубочистки. Готову паску остудіть і украсьте.
4. З цієї кількості тесту у мене вийшов один паска діаметром 10 см, він піднімається дуже хорошо.
Відео рецепт 👇