Як зробити Маринад для курки з оцтом і цибулею простий рецепт.
Інгредієнти
✅ стегенця 2 кг
✅ цибуля 3 головки
✅ мінеральна вода з газом 250 мл
✅ оцет 9% – 3-4 ст. ложки
✅ суха аджика 1 ст. ложка
✅ приправа для шашлику 1 ст. ложка
✅ сіль і перець за смаком
Маринад для курки з оцтом і цибулею покроковий рецепт
1. Ділимо стегенця на 4 частини. Засипаємо приправами і залишаємо в прохолодному місці на 2 години. Цибулю нарізаємо кільцями, солимо перчимо і добре разминаем.
2. Прибираємо настоятися 15 хв. Вливаємо мінералку і оцет, перемішуємо і додаємо в м’ясо. У прохолодне місце мінімум на 12 часов.
3. Смажимо до повної готовності. Для гарніру готуємо овочі гриль. Рецепт є у мене, а основний ленте.
Відео рецепт 👇