Мариновані патисони з морквою на зиму в банках простий рецепт домашня. Сезон заготовок в самому розпалі 🔥 Сьогодні ділюся рецептом маринованих патисонів 💚
Інгредієнти
Патисони
Моркву
3-4 зуб часнику
суцвіття кропу
суміш перців горошок
для маринаду:
2 ст л сіль
2 ст л цукор
1 год л оцет 70%
Мариновані патисони з морквою на зиму покроковий рецепт
1. Патисони промити, великі нарізати на шматочки. Моркву нарізати кружечками. В стерилізовані баночки укладаємо хаотично. Також в перемішку додаємо парасольки кропу, нарізаний часник і перець горошком за 0,5 год л на банку об’ємом 0,6л.
2. Заливаємо гарячою водою і накрити кришкою, залишаємо на 20 хвилин. По закінченню часу злити воду в каструлю, додаємо сіль , цукор, довести до кипіння і в кінці додаємо уксус.
3. Перемішати, розлити по банках. Закрутити металевої кришкою і закутуємо в ковдру, до повного охолодження. Зберігати в прохолодному місці! Приємного аппетита!