Мариновані помідори з горілкою на зиму в банках простий рецепт.
Інгредієнти
– Помідори
– Часник
– Гвоздика
– Чорний перець горошком
– Лавровий лист
– Мелений червоний пекучий перець
– Сіль
– Цукор
– Оцет
– Горілка
Мариновані помідори з горілкою на зиму в банках покроковий рецепт
1. Томати проколоти зубочисткою, скласти в банки, в кожну банку по зубчику чеснока.
2. Розсіл:
На 7 склянок води – 2,5 ст. ложки солі, 4 ст ложки цукру, 5 гвоздик, 10 горошин чорного перцю, 10 зубчиків часнику, 5 лаврових листа, кілька шепіт червоного пекучого перцю. Все прокип’ятити, дати трохи остыть.
На 7 склянок води – 2,5 ст. ложки солі, 4 ст ложки цукру, 5 гвоздик, 10 горошин чорного перцю, 10 зубчиків часнику, 5 лаврових листа, кілька шепіт червоного пекучого перцю. Все прокип’ятити, дати трохи остыть.
3. Розсолом залити банки, кожну стерилізувати 20 хвилин. У кожну банку додати 1 ст ложку 9% оцту і 1 ст. ложку горілки. Закатати, перевернути, залишити в такому положенні до повного остывания.
Відео рецепт 👇