Мариновані помідори з перцем, морквою і часником

Як зробити смачні Мариновані помідори з перцем, морквою і часником рецепт простий і швидкий на зиму в банках.

Інгредієнти

Помідори, перець болгарський, морква, часник, побажанням кріп.

На 3-х літровий банку:
Цукор 3ст.л
Сіль 1 ст. л
Оцет 9% 1 ст. л

Мариновані помідори з перцем, морквою і часником покроковий рецепт

1. Помідори на зиму за рецептом моєї свекрухи. Всі овочі очистити і вимити. Моркву і болгарський перець нарізати довільно. На дно банки викласти часник, чорний перець горошком, кріп, зверху помидоры.

2. І між помідорами вставляємо соломки болгарського перцю і моркви. Банки обережно заливаємо окропом, накриваємо кришкою і залишаємо на 15 минут.

3. Після чого воду зливаємо, додаємо сіль, цукор і доводимо до кипіння, вливаємо оцет. Заливаємо помідори маринадом, закручуємо, перевертаємо догори дном і закутуємо до остывания.

Відео рецепт 👇