Як смачно зробити Медовий Торт цифра-буква Новорічна Ялинка простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Тісто:
Яйця – 2 шт (110г)
Цукор – 200г
Мед – 100г
Масло вершкове – 90г
Борошно пшеничне – 480-520г
Сода – 1,5 ч. л (8г)
Сіль – щіпка
Крем:
сирний Сир вершковий – 350 р
Цукрова пудра – 150 г
Масло вершкове – 130 р
Вершки від 33% – 70 р
Фісташкова паста – 50 р
Начинка.
Конфі малинове:
Малинове пюре – 150 г
Цукор – 40 г
Пектин NH – 2 р
Цукор до пектину – 15 р
Лимонна кислота – щіпка
Медовий Торт цифра-буква Новорічна Ялинка покроковий рецепт
1. Тісто:
Змішати в сотейнику цукор, яйця, мед. Коли розтопити цукор, ввести соду і зняти з вогню, перемішати. Перелити в чашу міксера і всипати борошно, розмішати насадкою “весло” до об’єднання. Розділити тісто на 3 частини, обернути планкою і охолодити 2 години. Потім розкачати завтовшки 4-5 мм, вирізати потрібну форму. У мене ялинка на аркуші а4. Трафарет є під відео на моєму ютуб. Випікати при 180С 7-8 хвилин. 4 коржа (4-ий запасний).
Змішати в сотейнику цукор, яйця, мед. Коли розтопити цукор, ввести соду і зняти з вогню, перемішати. Перелити в чашу міксера і всипати борошно, розмішати насадкою “весло” до об’єднання. Розділити тісто на 3 частини, обернути планкою і охолодити 2 години. Потім розкачати завтовшки 4-5 мм, вирізати потрібну форму. У мене ялинка на аркуші а4. Трафарет є під відео на моєму ютуб. Випікати при 180С 7-8 хвилин. 4 коржа (4-ий запасний).
2. Крем:
Збити м’яке масло з пудрою до пишноти, додати сир і фісташкову пасту, збити до объединения.
Збити м’яке масло з пудрою до пишноти, додати сир і фісташкову пасту, збити до объединения.
3. Конфі малинове:
Пюре з 150 г цукру змішати і довести на плиті до 40-45С. Окремо змішати пектин з цукром і всипати дощиком в пюре, помішуючи. Проварити до закипання. Зняти з вогню і всипати лимонну кислоту. Охолодити і использовать.
Пюре з 150 г цукру змішати і довести на плиті до 40-45С. Окремо змішати пектин з цукром і всипати дощиком в пюре, помішуючи. Проварити до закипання. Зняти з вогню і всипати лимонну кислоту. Охолодити і использовать.
4. З кондитерського мішка відсаджувати конуси з крему, залишаючи простір для конфі. Додати конфі, накрити другим коржем. Знову крем, конфі, накрити треті коржем. Зверху нанести тільки крем максимально акуратно. Дати торту застигнути, а потім украшать.
5. Я зазвичай збираю такий торти сірому, в холодильнику ставлю в коробку, щоб крем не заветрівся. І на ранок вже прикрашаю. І можна їсти відразу. Такі коржі моментально просочуються, стають дуже м’якими, але в теж час добре тримають форму.