Медовий торт з шоколадом Спартак

Медовий торт з шоколадом Спартак простий рецепт.

Інгредієнти

Цукор – 100 г
Вершкове масло – 100 г
Мед – 120 г
Яйця – 2 шт.
Сода – 1 ч. л.
Борошно – 400 г
Какао – 40 р

КРЕМ
430гр. вершкового сиру
250 г сметани 20-25 %
150 мл жирних вершків
70 р. Цукрової пудри
75 г молочного шоколаду
75 г чорного шоколаду.

Медовий торт з шоколадом Спартак покроковий рецепт

1. Масло, цукор і мед поміщаємо в каструлю і ставимо на водяну баню. Коли масло з цукром розтане – додаємо соду. Даємо трохи охолонути. Потім додаємо, злегка збиті яйця і перемішуємо вінчиком. До теплої маси, поступово вводимо борошно і какао. Вимішуємо тісто вручну. Ділимо на 7 рівних частин. Розкачуємо за допомогою пергаментного паперу. Випікаємо в попередньо розігрітій до 180° духовці. 5-7 хв Даємо коржам повністю остыть.

2. КРЕМ.
Вершки і шоколад нагріваємо, постійно помішуючи віночком. Даємо масі охолонути до кімнатної температури. Сир, пудру і сметану збиваємо до однорідності. Додаємо шоколадну масу і ще збиваємо 2 мин.
3. Збираємо торт.
Зверху прикрашаємо глазур’ю І присипка крошкой.

4. Глазур.
100 г жирних вершків 50 г темного шоколаду нагріваємо, помішуючи, до однорідного стану. Даємо трохи остыть.