Мега-шоколадне печиво брауні в поєднанні з дуже смачним і ніжним кремом 😋це дуже смачно🙈
Інгредієнти
Для печива:
Темний шоколад-300 гр
Злив масло-60 гр
Яйця-2 шт.
Цукор-60 г
Борошно-100/120 гр
Розпушувач-1,5 год л
Для крему:
Вершки-70 гр
Маскарпоне-300 гр
Ванілін
Сах пудра-за смаком
Мега-шоколадне печиво брауні з кремом покроковий рецепт
1. Для печива:
Розтопити на водяній бані шоколад з маслом. Збити яйця з цукром до пишної маси. З’єднати шоколад зі збитою масою. Додати борошно ,розпушувач і все збити міксером. Тісто відправляємо в кондитер. мішок і відсаджуємо печива,залишаємо місце між печивом так як вони розійдуться. Випікати при 180* -8/10 мин.
Розтопити на водяній бані шоколад з маслом. Збити яйця з цукром до пишної маси. З’єднати шоколад зі збитою масою. Додати борошно ,розпушувач і все збити міксером. Тісто відправляємо в кондитер. мішок і відсаджуємо печива,залишаємо місце між печивом так як вони розійдуться. Випікати при 180* -8/10 мин.
2. Для крему:
-Вершки збити, додати маскарпоне, ванілін і Сах пудру по вкусу.
-Вершки збити, додати маскарпоне, ванілін і Сах пудру по вкусу.
3. Відсадити крем на печиво і обов’язково поставити в холодильник на ніч для стабілізації крему. Якщо не поставити в холодильник при відкушуванні крем буде розходиться по бокам.
Відео рецепт 👇